Esküvők

A Holiday Beach Budapest Hotel**** a legjobb választás az Önök részére

A szálloda Budapesten, de a város zajától távol, közvetlenül a Duna partján, a Római-parton várja a házasulandó párokat. A Holiday Beach Budapest Hotel**** már több, mint 10 éve szolgálja ki az ifjú párok igényeit, hogy közös életük első napját feledhetetlenül szép élménnyé varázsolja.

Az esküvő helyszíneként válassza a mediterrán hangulatú Duna parti grill teraszt, vagy a csodálatos panoráma kilátással rendelkező elegáns Nebro éttermünket és a vendégseregnek biztosan el fog állni a lélegzete a csodálattól.

Lehetőség van a polgári szertartás lebonyolítására parkosított udvarunkon vagy valamelyik külön termünkben.

A vacsora lebonyolítását bízza nyugodtan gyakorlott szakembereinkre, akik a színvonalas kiszolgálást garantálják. A helyszínt jól ismerő dekorációs csapat az Önök legextrémebbnek tûnő kérését is szívesen megvalósítja.

A vendégek hajnalig tartó önfeledt szórakozása miatt sem kell aggódnia, mert a megfáradt vendégeknek a szállodánk 51 szobája kínál nyugodt és gondtalan pihenést a nagy esemény után, a hotel zárt parkolójában pedig biztonságban tudhatják az autóikat.

Az ifjú párnak a hotel nászutas lakosztályát kínáljuk a nászéjszakára, másnap pedig igénybe vehetik wellness és fitness részlegünket, ahol masszázs, szauna, jacuzzi  áll a rendelkezésére.

Esküvői vacsora helyszínek a Holiday Beach Budapest Hotel****-ben

Grill terasz – Mediterrán hangulatú kerthelyiség, közvetlenül a Duna partján, a római-parti sétány mellett.
Nebro étterem – Elegáns és egyedi designelemekkel díszített, dunai panorámás étterem a szálloda Atlantic épületének első emeletén.
Grill étterem – Meleg hangulatú bistro étterem, közvetlen kertkapcsolattal a Pacific épületének a földszintjén
Arcadia terem – Családias különterem kisebb létszámú étkezésekhez, kilátással a kertre. 

  • Grill terasz 150 főig
  • Nebro étterem 80 főig
  • Grill étterem 50 főig
  • Arcadia terem 40 főig
  • Neptun terem 45 fôig

Rossz idô esetén alternatív megoldásokat tudunk biztosítani mind a polgári szertartás, mind az esküvő helyszínét illetően.

Keresse kollégánkat:

               Béres Anett

Nézze meg esküvői árajánlatunkat!