Fitness & Wellness

Fitness

Cardio termünk professzionális LIFE fitness gépekkel (futópad, háttámlás, illetve támla nélküli kerékpár, ellipszistrainer, lépcsőzőgép) felszerelt. Erősítő termünk pedig a legújabb LIFE  fitness lapsúlyos gépekkel, illetve szabad súlyokkal.
Panorámás természetes megvilágítású termünkben antibakteriális, allergia és izületkímélő Pavigym sportpadló szolgálja vendégeink kényelmét és biztonságát.

Medencék

A szálloda több mint egyhektáros parkjában szabadtéri úszómedence, fűtött élménymedence, pancsoló medence és egy homokos sportpálya is szolgálja a kikapcsolódást a nyári időszakban (május közepétől augusztus végéig). 
 
* Sodrófolyosó * nyakzuhatag * vízalatti gejzír * hátmasszírozó * fenék-, hát- és derék masszírozó * pool - bár
 
A vendégek lazíthatnak egyet a finn, bio- és infraszaunákkal, gőzfürdővel és aromaterápiás sószobával ellátott szaunavilágban, ahol 2 db nyolcszemélyes pezsgőfürdő is található.  

* Sószoba * 24 fős finn szauna * bioszauna * aroma szauna * gőzkabin * infra szauna * fényterápia * óriás jacuzzik

Beauty

Beauty-farmunkon vezető nemzetközi szépségápolási termékekkel dolgozó fodrászaink, kozmetikusaink és masszőreink hozzák Önt legjobb formájába.

A hatékony és minőségi beauty szolgáltatások mellett nagy hangsúlyt fektetünk az otthoni ápoláshoz szükséges termékek értékesítésében, melyek széles és választékos árukínálatot nyújtanak. Szakképzett munkatársaink arc- és testkezelések széles választékával várják a szépülni és frissülni vágyó vendégeinket! Hatékony és minőségi luxus kozmetikai szolgáltatások a varázslatos szépségért.

* beauty arckezelések * gyanták, festések, kiegészítő ápolások * testkezelések * szolárium

Ugrás a hivatalos honlapra